första inlägget från agnes

hej:)

nu lägger jag upp första inlägget.
har glömt av att vi gjorde denna, haha..
men jag ska försöka skriva så mycket jag hinner!
idag så har jag shoppat lite, typ tills imorgon och sådär:)
har inte mycket mer att skriva för nu ska jag kolla tv.

ha det bra!:)
puss
        / agnes♥

farmville

Hej hej (:
Vi har ju inte bloggat alls , dels för att Agnes haha glömde av typ att vi hade en blogg X'D. Men hon ska blogga i dag (: Om ni antecknar ? :D  hähä.  Och jag vill inte att det bara ska vara jag som bloggar;) . trökigt dåju .
Jag är faktiskt förvånad över statistiken . Men när vi kommer i gång kommer den ju stiga:D !.
Just nu spelar jag farmville , jag fattar ingenting HAHAHAHA . Det är så tråkigt , man har en bondgård eller något (a) fast min lille bonde har ingen hatt :( . JAG SKA KOLLA OM MAN KAN SKAFFA EN HATT :o COOOLT I SÅFALL.
ge mig gåvor, eller giiiifts, ^^. HAHA . fråga mig inte hur jag kan sånt :] Begåvning som jag har ärvt av Amanda . Hon har en stor bondgård, det har inte jag. jag har inte kommit upp så många levlar än :( . HAHAH alla gillar ju att prata om farmville-.- . eller inteee:D.
Imorgon är det sista dagen för 2009 :|.  SÅ på kvällen kommer man ju inte kunna blogga då , haha och ingen läsare sitter väll vid datan då:o?
bara kissie som bloggar . Och man vill inte se hennes äckel bilder ;s. Men alla firar ju inte nyår ? .
Vad ska ni göra på nyår =)?

p u s s a r / f i l i p p a

NY NY

Hallu

Som ni ser så har vi en blogg tillsammans nu , vi tänkte man  får ju nästan dubbelt så mycket läsare?  Agnes & Filippa heter vi (:
Vi kommer skriva om våran vardag, ni kommer märka en rolig humor ''om ni fattar alla möjliga roliga saker' haha , vi kommer skriva om allt möjligt.  När vi får iallafall några läsare så kommer vi ju också att ha tävlingar m.m .
Ja ni som inte känner oss vet ju inte vem som är vem men det kommer ni ju nog märka. Vi kommer ju lägga ut bilder och sånt.
Och det som är så bra'' vi tar mycket bilder faktiskt'' för att vi är ju med varandra ofta, eller ja vi är bästavänner & har varit sen 11 -12 år tbx.
Vi är 13 år också . HAHA.
I våran header , hon med randiga tröja är filippa & hon med blommiga är agnes :) Så nu vet ni lite
På denna datan har jag ingen bild ,så det får bli den ni redan har sätt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0